Felanmälan

Proffs på det vi gör

Vi samarbetar med kunder inom kommuner och landsting, fastighetsägare och förvaltare, industrier, bygg- och anläggningsföretag och privatpersoner. De flesta uppdragen utförs på plats hos våra kunder i Mälardalen och Västmanland, men vi har också resurser att ta in större produkter till vår välutrustade verkstad för renovering och översyn.

Exempel på arbeten vi utför kan vara alltifrån reparation av kommunens avloppspumpar till att installera en komplett tvättstuga i ett flerfamiljshus.

VÅR HISTORIA

1948 grundade Axel Svensson Industribolaget Aros, då på en snabbt växande marknad för reparationer och omlindning av motorer. Axel´s ideér och framgångsrika arbete ligger till grund för det som idag är EA Gruppen. Idag drivs EA Gruppen av den fjärde generationen i familjen tillsammans med nitton medarbetare.

Från att ursprungligen ha sysslat med omlindning av motorer har verksamheten under åren utvecklats till att idag omfatta försäljning, installation, service och underhåll av pumpar och tvättutrustningar. Vi är auktoriserad servicepartner till Sveriges ledande pumpleverantörer och Electrolux Professional.

ERFARENHET OCH KUNSKAP

Våra långa erfarenhet inom branschen gör att vi byggt upp en stor kunskap inom de områden vi är verksamma inom. Våra medarbetare utbildas fortlöpande, vilket är din garanti för att vi löser dina problem på ett snabbt och effektivt sätt.

Vi är ett godkänt elinstallationsföretag och har en bred kompetens inom el, mek och VVS, vilket gör att vi kan ta helhetsansvar för de uppdrag vi utför och som ger en bra totalekonomi för våra kunder. Med hög servicenivå och personligt engagemang kombinerat med vår långa erfarenhet inom området är vi en trygg och pålitlig partner till våra uppdragsgivare som värderar en optimal lösning och god totalekonomi.

 

ÖVER 70 ÅR I BRANSCHEN!

1948 grundade Axel Svensson Industribolaget Aros, då på en snabbt växande marknad för reparationer och omlindning av motorer. Axel´s ideér och framgångsrika arbete ligger till grund för det som idag är EA Gruppen. Fortfarande bygger vår verksamhet på samma värderingar som då ”Att växa tillsammans med våra kunder genom långsiktigt samarbete och engagemang.