Felanmälan

Tjänster

Försäljning, service, underhåll och installation av tvättutrustningar till offentlig förvaltning, fastighetsägare och bostadsrättföreningar.

Vi erbjuder alltifrån projektering och installation av en komplett tvättstuga till utbyte av en enstaka maskin till service och underhåll av befintliga tvätt- och torkutrustningar.

INSTALLATION OCH OMBYGGNAD AV TVÄTTSTUGAN

Vi hjälper offentlig förvaltning, fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar med allt från enstaka utbyten och installationer till totalentreprenader, där vi även vägleder genom hela projektet.

Vi planerar och tar fram layout förslag i 3D underlag. tar totalansvar för renoveringen av din tvättstuga och installerar även inredning, som exempelvis bokningssystem.

Vår långa erfarenhet skapar förutsättningar för ett optimerat utrymme i varje tvättstuga och hjälper till att undvika dyra misstag. Resultatet blir en väl fungerande tvättstuga med ett naturligt arbetsflöde för användarna.

Med andra ord, när ni anlitar oss behöver ni inte bekymra er om att hitta hantverkare. Vi ordnar hela arbetet åt er, från planering till överlämning av den färdiga tvättstugan.

Kontakta oss

SERVICE

Vi vet hur mycket en väl fungerande tvättstuga betyder och tillhandahåller en snabb och effektiv service för att minimera stilleståndstiden.

Vi utför service på alla fabrikat på marknaden och har dessutom genom vårt samarbete med Electrolux Professional ansvar för all garantiservice inom vårt område.

Våra medarbetare har lång erfarenhet inom branschen och utbildas fortlöpande, vilket är din garanti för att vi löser dina problem på ett snabbt och effektivt sätt. Våra servicebilar är välutrustade och vi lagerför de mest frekventa reservdelarna för att kunna åtgärda ditt fel redan vid första besöket, något som innebär kortare driftstopp och lägre kostnad.

 

UNDERHÅLLSAVTAL

Genom att teckna avtal om förebyggande underhåll hjälper vi dig att förebygga stillestånd och haverier och ser till att förlänga livslängden på dina maskiner. Underhållsavtal kan tecknas på befintlig maskinpark och på nya produkter. Kontakta oss för en kostnadsfri inventering av dina tvättstugor så lämnar vi ett kostnadsförslag på serviceavtal.

 

Kontakta oss