Felanmälan

Referenser

Våra kunder finns inom kommuner och landsting, fastighetsägare och förvaltare, industrier, bygg-och anläggningsföretag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Nedan kan du läsa om vad några av dem tycker om oss.

”EA gruppen hjälper oss på Aroseken med förebyggande underhållsservice, reparation och nyinstallation i våra tvättstugor samt vitvaror som ska repareras i lägenheter. De servar och reparerar också avloppspumparna i vårt bestånd.

EA gruppen har genomgående kunnig och erfaren personal med allt i från felanmälan till färdig produkt vilket vi värderar högt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️”

Jörgen Källman

Fastighetsförvaltare Aroseken

”EA Gruppen hjälper oss med skötsel, reparationer, ombyggnationer och driften av alla pumpstationer som vi har ansvar för.

Vi värdesätter EA Gruppens kompetens, kreativitet, viljan att hjälpa till att lösa problem och det nära samarbetet med daglig kontakt.”

Ernst Surau

Teamledare Mälarenergi ledningsnät

”Av EA Gruppen kan jag beställa allt jobb som rör en pumpstation, både el och VVS och nybyggnation.

Vi har ett bra samarbete och EA Gruppen är en pålitlig leverantör med bra service som är lyhörda för mina önskemål”

Sonny Persson

Hallstahammars Kommun

Brf. Västhaga 11

Vi anlitade EA Gruppen för en totalrenovering av vår tvättstuga där EA Gruppen ansvarade för hela renoveringsprojektet samt installerade nya självdoserande maskiner från Electrolux Professional. I samband med det så passade vi också på att installera ett bokningssystem där maskinerna är uppkopplad emot bokningssystemet.

För oss är det viktigt att ha en fungerande tvättstuga och om något krånglar vill vi ha bra service och korta inställelsetider.

EA gruppen ställer alltid upp och löser våra problem snabbt och effektivt. De har otroligt kunnig och trevlig personal och jag får alltid ett vänligt bemötande. Kort sagt så är vi supernöjda med vårt samarbete.

Lena Carlsson

F.d. ordförande Brf. Västhaga 11