Felanmälan

Tjänster

Genom mer än 70 års erfarenhet av att lösa olika typer av pumpproblem har vi byggt upp en omfattande kunskap om olika branscher och applikationsområden. Värdefull kompetens som utvecklas varje gång vi löser problem ute hos våra kunder – och som du får glädje av i samarbetet med oss.

Vi erbjuder allt ifrån installation och service av pumpar och kringutrustning till ombyggnad eller installation av avloppsstationer. Vill du arbeta förebyggande erbjuder vi också serviceavtal på din anläggning.

SERVICE

Våra medarbetare har lång erfarenhet inom branschen och utbildas fortlöpande, vilket är din garanti för att vi löser dina problem på ett snabbt och effektivt sätt. Våra servicebilar är välutrustade och vi lagerför de mest frekventa reservdelarna för att kunna åtgärda ditt fel redan vid första besöket, något som innebär kortare driftstopp och mindre kostnader.

Vi har även en kranbil för bland annat avloppsstationer så att vi kan utföra arbetet snabbt och säkert. Merparten av våra serviceuppdrag sker på plats ute hos våra kunder runt om i Västmanland och Mälardalen, men vid behov vi har också resurser att ta in både stora och små pumpar för renovering och översyn i vår välutrustade verkstad.

OMBYGGNAD AV AVLOPPSSTATIONER

Vi renoverar eller bygger om befintliga anläggningar. Ibland finns varken budget eller behov av att byta ut en hel pumpstation och då kan vi renovera och bygga om efter dina önskemål. Det kan till exempel röra sig om byte av rörgalleri och ventiler, nytt automatikskåp eller nya pumpar. Vi har en bred kompetens inom el, mek och VVS.

Kontakta oss så kommer vi gärna ut och hjälper till med inventering och åtgärdsplan för er gamla pumpstation.

Kontakta oss

UTHYRNING

Om du har ett plötsligt behov av en extra pump kan vi lösa det med hjälp av en hyrpump. Vi har de mest efterfrågade läns – och avloppspumparna för uthyrning.

Kontakta oss för mer information

SERVICEAVTAL

Genom att arbeta med förebyggande underhåll och regelbunden service av din anläggning förebygger vi akuta driftstopp och bidrar till ökad livslängd.

Vi på EA gruppen utarbetar serviceavtal anpassade för just ditt behov !

Avtalsservicen kan innehålla en eller flera av följande insatser

  • Inventering och kartläggning
  • Åtgärdsspecifikation med kostnadsprognos
  • Tillsynsprogram
  • Driftkontroll
  • Förebyggande underhåll
  • Reservdelar
  • Larm och övervakning

 

Välkommen att kontakta oss för fortsatta diskussioner och kostnadsförslag