Felanmälan

Professionell tvättutrustning

Vi hjälper fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättföreningar med allt från reparation och service till totalentreprenader där vi renoverar och bygger nya tvättstugor. Som auktoriserad serviceparter till Electrolux Professional erbjuder vi ett komplett sortiment som omfattar alla tänkbara maskiner samt doserings-,boknings- och betalsystem.

Vi vill vara en komplett och pålitlig partner till våra kunder och erbjuder hög servicegrad med stort engagemang och korta inställelsetider.

Marknadens mest effektiva tvättlösningar med lägsta livscykelkostnad

I livscykelkostnaden för din tvättutrustning står produkten och installationen för en väldigt liten del. Därför är det viktigt att välja rätt lösning som har låga kostnader för tvättmedel, energi, vatten och underhåll. Electrolux maskiner möter de krav för maximal effektivitet och minimal förbrukning av el, vatten och tvättmedel över tid.

För att möta varje användares behov, erbjuder vi ett omfattande utbud av maskiner och doserings-,boknings- och betalsystem. Maskinerna är designade för lägsta möjliga vatten-,och energiförbrukning och sätter användarvänligheten i fokus. Som auktoriserad serviceparter innebär det också att våra medarbetare är i framkant och alltid utbildade på den senaste tekniken.

Kontakta oss

SPARA STORA PENGAR PÅ TVÄTTSTUGAN!

Skona budget och miljö genom att renovera tvättstugan och byta maskiner!

Näst efter uppvärmning är troligen tvättstugan fastighetens största energislukare. Tvättmaskiner och torkutrustning har blivit mycket mer energieffektiva de senaste åren. Har du en gammal maskinpark i tvättstugan, kan energiförbrukningen troligen sänkas med upp emot 50 – 65% om du byter till mer energieffektiva maskiner.

Spara energi och räkna hem investeringen på några få år!

Det är inte ovanligt att tvättstugan svarar för närmare 30% av fastighetens energiförbrukning, Därför kan det finnas stora pengar att hämta när man renoverar tvättstugan. Kostnaden för maskinbytet kan ofta hämtas hem på kort tid.

Det mest energieffektiva alternativet!

Electrolux Professionals lågenergimaskiner (LE) är de mest effektiva på marknaden.

Fullserviceavtal inkl. finansiering

När du köper nya maskiner kan du välja att teckna smarta finansieringslösningar upp till 10 år med en fast månadskostnad där service, reparation och underhåll av dina produkter ingår under hela avtalsperioden.  En populär helhetslösning utan kontantinsats som ger en trygg månadskostnad.

Kontakta oss